Pieter Maritzstraat 30 zwart te Haarlem – Verkopers aan het woord.

Alweer bijna 10 jaar geleden kocht ik deze woning. Drie jaar geleden kwam mijn, inmiddels man, erbij wonen. De afgelopen 10 jaar is er veel aandacht en liefde in het huis gestopt: de grote woon/eetkamer opgeknapt, de tuin helemaal gedaan en de schuur omgebouwd tot kantoor-/werkruimte.

Een aantal dingen gaan we echt missen straks: thuiskomen in de lichte woonkamer, lange avonden met vrienden aan de eettafel, met een wijntje of wat sterkers bij de vuurkorf in de tuin of dat je al vroeg in het voorjaar een kop koffie op de veranda in de tuin kan drinken. En sinds we een aparte werkruimte hebben, is thuiswerken zalig. Toch gaan we dit huis achter ons laten. Het is tijd voor een volgende stap. Deze woning is prachtig, maar we hebben nu gekozen voor een woning die we samen, min of meer, van de grond af gaan opbouwen en inrichten. Wij gaan daar vast net zo’n fijne tijd hebben als we hier hadden.

Wij hopen dat de nieuwe bewoner met net zoveel plezier en liefde hier gaat wonen. Achter in de tuin vind je een kleine vijver. De vijver wordt bewoond door salamanders en kikkers. Deze krijg je er gratis bij, maar je moet wel voor ze zorgen…

Meer info