Onze partners

Wij werken samen met de allerbeste lokale professionals. Hertog Makelaars brengt u graag in contact met bijvoorbeeld dé hypotheekadviseur die bij u past als u een hypotheek gaat af (of over)sluiten, een interieurarchitect of bouwkundige. Maar ook geven wij handige adressen voor een vloer of het laten aanleggen van een laadpaal.

Verhuizen doe je samen. Hertog Makelaars, altijd daar!

Financiële partners

De Hypotheekshop Haarlem-Zuid is ontstaan vanuit de NVM Hypotheekshop. In de loop der tijd zelfstandig verder gegaan als ‘De Hypotheekshop’. Inmiddels kunnen zij, naast hypotheken, een compleet assortiment aan financiële producten en verzekeringspakketten bieden.
Van Eedenstraat 9, 2012 EL Haarlem – 023-531 25 66

Volledig onafhankelijk doet Beta Financiële Diensten zaken met alle grote geldverstrekkers in Nederland. Natuurlijk de bekende banken zoals de Rabobank, ING Bank, SNS Bank en de ABN AMRO. Ook hebben zij veel ervaring bij het verstrekken van hypotheken binnen nieuwbouw projecten. Sommige banken geven extra korting op de rente bij nieuwbouw.

DGB, al meer dan 30 jaar uw betrouwbare en betrokken partner voor al uw financiële vragen. “Wij helpen u graag met het juiste hypotheek advies.” Remco & Jordy

Bouwkundige partners

Derk Stoel Bouwkundige keuringen is sinds 2002 een zelfstandig, onafhankelijk bouwkundig adviesbureau, die zich heeft gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige aankoop- en verkoopkeuringen van woningen. Derk kent de regio als geen ander!

Als specialist in het keuren van woningen, adviseert Wesley u graag bij de aankoop van uw huis. Of wat dacht u van een deskundig advies over uw woning en de mogelijkheden van uitbreiding of verbouwing? Mijn kennis en ervaring uit het verleden vormen een stevig fundament voor een gedegen advies.

Notariële partners

nu.notarissen is een modern, laagdrempelig notariskantoor, en dat kantoor is leuker dan je van een notariskantoor zou verwachten! Ze bieden kwaliteit en leveren diensten tegen redelijke prijzen.

Het gaat niet om de aktes’’, zegt de heer Mr. Xander Stuijt. ,,Het gaat erom dat je met de mensen praat, hun achtergronden kent en hoe ze in het leven staan. Er zijn wel 20 oplossingen in elke situatie maar welke constructie sluit perfect aan? Bij Krans Notarissen kennen ze je, luisteren ze en draait het niet om het opstellen van een standaard akte. Dat is de toegevoegde waarde.

Duurzame partners

Het energielabel voor woningen laat zien hoe zuinig een huis is én wat je kunt doen om het energiezuiniger te maken. Ga je je huis verkopen? Dan ben je verplicht om een geldig energielabel te tonen. Marco Castien kan je alles vertellen over verduurzamen en is gecertificeerd om een energielabel te vervaardigen. Sigma Facility Services is vakbekwaam gecertificeerd volgens de ISSO.

Nieuwe woning? Een mooi moment voor een eigen laadpaal! Heeft je nieuwe thuis voldoende ruimte om een laadpaal te installeren? Overweeg dan zeker een eigen variant, zodat je jouw elektrische voertuig kunt opladen. Dit heeft veel voordelen, vooral wanneer je de juiste laadpaal kiest.

Interieur partners

Inge Bouman Interieur Architectuur is een bureau voor interieur- en meubelontwerp uit Haarlem. De meerwaarde van het  bureau is dat zij zowel de ruimte als het interieur ontwerpen.

Laminaat Outlet beschikt over een groot assortiment harde vloeren, variërend van laminaat, lamelparket, vinyl, pvc en kurkvloeren. Ook vindt u bij ons een grote collectie aan tapijt, in tegelvorm of van de rol. En dat allemaal tegen zeer scherpe prijzen.

Wanneer dat er sprake is van een particuliere verhuizing, dan kan dat zorgen voor veel stress. Daarnaast brengt het vaak ook de nodige spanningen met zich mee. Wilt u graag de spanning verminderen en hulp krijgen van professionals? Dan kunt u een beroep doen op Magic Movers.

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken? Niets is zo fijn als een mooie keuken die ook nog eens lekker werkt. Gewoon omdat alles klopt.

Verhuisplannen?

Benieuwd naar de marktwaarde van je woning?

Meer weten over onze partners of verhuisplannen?

Bel mij terug