Aanbod nieuwbouw

Naast bestaande bouw heeft Hertog Makelaars jarenlange ervaring bij de advisering en verkoopbegeleiding van diverse nieuwbouwprojecten in Haarlem e.o. Hieronder actuele projecten.

Project DUET - verkoop gestart (online)

DUET nieuwbouw Nieuw-Vennep Hertog Makelaars
Wonen in Duet Nieuw-Vennep, Hertog Makelaars Haarlem

In opdracht van Timpaan zijn wij online gestart met de verkoop van 42 betaalbare appartementen in DUET Nieuw-Vennep.

De inschrijving loopt tot 23 mei 2023 – 9:00 uur, dus wees er tijdig bij!

Op 16 mei vindt er tussen 18:00 en 20:00 uur een verkoopmanifestatie plaats in De Rustende Jager aan de Venneperweg 471 te Nieuw-Vennep.

In het hart van Nieuw-Vennep ontwikkelt Timpaan nieuwbouwproject DUET. In het project komen 42 betaalbare twee-kamer-appartementen van circa 45 tot 49m2, verdeeld over vier woonlagen. De helft van de appartementen wordt met KoopStart verkocht, om de appartementen ook voor starters op de woningmarkt bereikbaar te maken. En we hebben goed nieuws: vanaf nu kun je je inschrijven en voor meer informatie en prijzen terecht op de projectwebsite: www.wonen-in-duet.nl

De helft van de appartementen wordt met KoopStart verkocht. KoopStart is echt voor starters. Om in aanmerking te komen voor één van de 21 KoopStart appartementen in DUET moet je voldoen aan de gestelde inkomensgrens. Voor een eenpersoonshuishouden geldt een maximaal bruto jaarinkomen van € 62.500,-. Voor een gezamenlijk bruto jaarinkomen geldt een maximum van € 65.500,-. Je zult dit aan de hand van een Inkomensverklaring van de Belastingdienst, die je bij de inschrijving voegt, aan moeten tonen dat jouw (gezamenlijke) inkomen niet hoger is dan deze inkomensgrens. Per inschrijver dien je een inkomensverklaring in. Kopen met KoopStart betekent dat je een woning koopt voor een lagere prijs dan de marktwaarde (op basis van erfpacht). De verkoper verleent je namelijk een zogeheten ‘koperskorting’. Zo wordt het appartement in DUET voor starters beter betaalbaar. De koperskorting betaal je terug bij doorverkoop, of koop je na verloop van tijd zelf af. De prijzen van de KoopStart appartementen liggen tussen € 243.000,- en € 253.125,- vrij op naam.

De prijzen van de vrije sector appartementen liggen tussen € 289.500,- tot € 294.500,- vrij op naam. Bij deze vrije sector appartementen krijg je ook nog eens een eigen parkeerplaats! Het gebouw komt te staan aan de Venneperweg, tegenover winkelcentrum De Symfonie. DUET wordt grotendeels in houtbouw uitgevoerd en er komt veel groen rondom, aan en op het gebouw. Door houtbouw toe te passen bespaart Timpaan op de CO2-uitstoot. Hout is hernieuwbaar, licht van gewicht, makkelijk verwerkbaar en het zorgt voor een duurzame, gezonde en prettige leefomgeving. Uitblinkers in het plan zijn de twee kastanjebomen – waar de projectnaam DUET mede aan refereert – die reeds op de projectlocatie staan en in het nieuwe plan een mooie centrale plek krijgen in de gezamenlijke voortuin. Er komen parkeerplekken op eigen terrein voor de bewoners.

Vanuit DUET ben je zo in Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam of Leiden. Met het OV of de auto, het maakt niet uit. Dankzij een treinstation, goede busverbindingen én snelle uitvalswegen ben je (bijna) sneller dan het geluid!

De servicekosten zullen circa € 120,- per maand bedragen.

Schrijf je nu in via de website: www.wonen-in-duet.nl

Meer weten?

Bel me terug!

Locatie project Duet Nieuw-Vennep

Project Gonnet - 100% verkocht

Nieuwbouw Gonnet Haarlem

Gonnet: exclusief wonen in het centrum van Haarlem

In nieuwbouw project Gonnet woont u op een unieke en authentieke plek in het centrum van Haarlem, op een steenworp afstand van het Spaarne en NS-station Haarlem. Het bijzondere Kenaupark en de Grote Markt liggen op nog geen 15 minuten lopen. De Gonnetbuurt is een voormalig industrieel gebied dat verandert in een eigentijdse plek om te wonen, leven en te werken.

Het project Gonnet bestaat uit twee gebouwen: Gonnet 22 en Gonnet 24. Beiden zijn voorzien van een divers aanbod woningtypen, commerciële ruimten en een binnentuin en een onderliggende parkeergarage. Uiteraard is het project duurzaam opgezet, waaronder een Warmte Koude Opslag voor extra comfortabel wonen!

Er is nu nog maar één exclusieve woning te koop.

Gonnet 22 – bwnr 16 – Gelijkvloers penthouse met twee dakterrassen op het zuiden.

Dit gelijkvloerse penthouse (circa 178m2) heeft maar liefst twee dakterrassen en een prachtige ronding met veel glas. Er is een royale living met open keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een optie tot tweede badkamer. Het is gelegen op de vierde verdieping en met de lift komt u gelijk in de privé entree van het penthouse uit.

€ 1.275.000,- euro (v.o.n.) excl. parkeerplaats.

Parkeren kan op een of meer eigen parkeerplaatsen in de onderliggende stallingsgarage. De prijs voor een parkeerplaats bedraagt 45.000 euro (v.o.n.).

Meer weten?

Bel me terug!

Nieuwsgierig naar de laatste woning? Lees meer op de projectsite of neem contact op met Hertog Makelaars.

In dit project worden 48 huizen / appartementen gebouwd voor de verkoop

Locatie project Gonnet

Project Bad Zandvoort - 100% verkocht

Grandeur en allure in een ontwerp van deze tijd

In de 19e eeuw groeide Zandvoort uit tot een badplaats met allure tot ver over de grenzen. In die tijd was Zandvoort toonaangevend in de badplaatsarchitectuur. De 3 architectenbureaus die het conceptplan voor Bad Zandvoort hebben ontwikkeld willen deze grandeur terugbrengen naar onze badplaats en hebben zich dan ook laten inspireren door deze unieke stijl. Deze Grandeur van Zandvoort is duidelijk terug te zien in onder meer de overwegend gemetselde, symmetrisch opgezette gevels met veranda’s, sierlijk houtwerk en elegante boogvormen. In overleg met de gemeente Zandvoort zijn 4 categorieën appartementen in het plan van Bad Zandvoort ontworpen: sociale huurappartementen, goedkope koopappartementen, middel-dure koopappartementen en vrije sector koopappartementen.

Het planconcept van Bad Zandvoort bestaat uit een gecombineerde parkeerlaag met bergingen, techniekruimten en groen op de begane grond, waarover gedeeltelijk een toegangsdek met verblijfskwaliteit (groenvoorzieningen, bankjes) is aangebracht en waarop een viertal statige villa’s met appartementen zijn ontworpen. Alle appartementenvilla’s bevatten een lift, een videofoon-installatie en zijn ook via de parkeer-laag bereikbaar. De hoofdentree van de koopappartementen is op het toegangsdek gesitueerd.

In totaal worden er 50 appartementen, in diverse prijsklassen, gerealiseerd met bijbehorende bergingen en 71 parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen zijn uitsluitend toegankelijk voor de kopers van deze parkeerplaatsen, middels een pasjessysteem.

De appartementen voldoen tegelijkertijd aan de modernste eisen van de tijd: qua plattegrond en buitenruimte, bouwmaterialen en onderhoud maar ook als het gaat om de duurzaamheidsambities en -regelgeving.

Meer weten?

Bel me terug!

Locatie project Bad Zandvoort

Herenhuizen in hartje Haarlem! - 100% verkocht

De 3 Heren – Haarlem-Centrum – (alle woningen zijn verkocht)

3 herenhuizen van ca. 213 – 227 m2. Duurzaam; in de 3 heren worden energiezuinige, gasloze en duurzame woningen gerealiseerd die gebruik maken van bodemenergie en het dak wordt voorzien van zonnepanelen.

Stadstuin; de gemeente is straks eigenaar maar de nieuwe bewoners en tuinliefhebbers uit de directe omgeving worden uitgenodigd om te tuinieren in de Boere’hof.

De 3 Heren is onderdeel van het nieuwbouwproject Raaks 3 dat wordt ontwikkeld en gebouwd door de HBB groep uit Heemstede.

Alles verkocht!

Prognose oplevering eerste kwartaal 2022.

Statige nieuwbouw in het levendige centrum Haarlem. Hier komt oud en nieuw samen op een werkelijk perfecte manier. Alle luxe van hedendaags comfort en de sfeervolle en authentieke uitstraling van toen. Dit riante herenhuis aan de statige Wilhelminastraat biedt de mogelijkheid voor wonen en werken vanuit huis. De unieke hoogte van 4,7m op begane grond geeft een bijzondere woon en/of werkbeleving. Op de eerste verdieping is er ruimte voor drie slaapkamers, terwijl de bovenste verdieping een ruime living (met open keuken) en een dakterras heeft. Maar met 227 m2 woonoppervlakte kunt u ook voor een andere indeling kiezen met bijvoorbeeld wonen op de begane grond en behoort een tweede keuken of badkamer tot de mogelijkheden.

Indeling

Begane grond:
Hoe fijn is het als u de woon-/werkkamer binnenstapt en wordt verwelkomd door een oase van licht en ruimte. Door de zee aan ruimte en unieke hoge plafonds en deuren aan de achterzijde van de woning kunt u de begane grond flexibel inrichten. Een heerlijke grote eettafel aan de levendige straatzijde of bureau om vanuit rust en inspiratie te werken. Inpandige (fietsen)berging en genoeg plek voor uw garderobe in de hal.

Eerste verdieping:
Hier treft u de overloop met het comfort van twee bergkasten, 3 slaapkamers en kunt u een luxe badkamer creëren met de optie voor een heerlijk ligbad.

Tweede verdieping:
Riante en sfeervolle living met toegang tot het heerlijke dakterras voor als u kiest om op de begane grond te werken. Tevens kan deze verdieping als slaap- en badkamer ingedeeld worden.

Bijzonderheden:
– Wonen in de binnenstad met maar liefst ca. 227 m2 woonoppervlakte.
– Energiezuinig en duurzaam door de toepassing van zonnepanelen en een warmtepomp voor de energieopwekking.
– De woningen worden door verkoper zonder parkeerplaats aangeboden.
– Er zijn parkeerplaatsen te koop in de stallingsgarage van het voormalige HBS-B gebouw of er is een parkeerabonnement voor bewoners van Raaks III in parkeergarage Raaks.

“Wonen in Haarlem, nabij winkels, restaurants, cultuur en het strand”
U woont in De Drie Heren echt in het centrum van Haarlem, op steenworp afstand van De Grote Markt. Met haar grachten en vele historische gevels heeft Haarlem wel iets weg van Amsterdam. Toch voelt de stad rustiger en meer dorps aan. Er zijn in Haarlem meer restaurants dan dagen in het jaar en kunt u letterlijk elke dag een ander restaurant uitproberen. Behalve culinair kunt u ook cultureel uw hart ophalen. Op loopafstand liggen namelijk de Stadsschouwburg, het Concertgebouw en de Toneelschuur. Verder vindt u in Haarlem talrijke bijzondere winkels. Nog meer ontspanning: met de fiets bent u in een halfuur op het strand van Bloemendaal aan Zee of Zandvoort. En zodra er ook maar een beetje zon is, gaan in Haarlem de terrassen open en ziet u mensen genieten van het mooie weer en de bruisende stad. Haarlem heeft twee treinstations en is uitstekend bereikbaar vanuit Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

Wordt het wonen of werken, of een combinatie?
Maak een afspraak met de makelaar en laat u inspireren naar de woon- en/of werkmogelijkheden in het hart van Haarlem. Informeer tevens naar de mogelijkheid voor een oriënterend gesprek met een binnenhuisarchitecte.

De woning is nog in aanbouw en wordt casco opgeleverd. De gebruikte sfeerimpressies geven u een indruk hoe het kan worden.

www.dedrieheren.nl

Meer weten?

Bel me terug!

3 herenhuizen

ca. 213 – 227 m2

Raaks III - appartementen - Verkocht

RAAKS 3 – Haarlem-Centrum (ALLE APPARTEMENTEN ZIJN VERKOCHT)

Er komen 2 woonblokken genaamd De Veste en De Lantaarn

27 appartementen van 51 m2 tot 134 m2. Duurzaam; in Raaks 3 worden energiezuinige, gasloze en duurzame appartementen gerealiseerd die gebruik maken van bodemenergie en het dak wordt voorzien van zonnepanelen.

Stadstuin; de gemeente is straks eigenaar maar de nieuwe bewoners en tuinliefhebbers uit de directe omgeving worden uitgenodigd om te tuinieren in de Boere’hof.

Het nieuwbouwproject Raaks 3 wordt ontwikkeld en gebouwd door de HBB groep uit Heemstede.

Meer weten?

Bel me terug!

Stadstuin

27 appartementen

ca. 51 – 134 m2

Locatie Projecten Raaks 3 & De Drie Heren

 

Waarom nieuwbouw?

nummer01Zelf de indeling bepalen
In een nieuwbouwwoning heb je als koper de vrije hand. Met een beetje geluk mag je zelf bepalen hoe je de woning indeelt. Waar komt de keuken en waar komt dan de vaatwasser in de keuken? Vaak is er een lijst met standaardopties voor de indeling en de materialen. Wil je iets anders, dan kies je voor meerwerk.

nummer02Inrichten naar jouw smaak
Ook de look and feel van de badkamer en keuken kun je zelf bepalen, leuk! Je zit niet vast aan de oranje jaren zeventig keuken of de azuurblauwe badkamertegeltjes van vorige bewoners. Houd er wel rekening mee dat je dit wel moet kunnen betalen. Vaak kun je de kosten hiervoor (gedeeltelijk) meefinancieren in je hypotheek

nummer03Moderne bedrading en leidingen
Je hoeft je geen zorgen te maken over oude bedrading of loden leidingen. In je nieuwbouwwoning zijn ook deze aspecten nieuw. Ze voldoen in ieder geval aan de laatste veiligheidseisen, wel zo ’n fijn idee toch?

nummer04Energiezuinig en milieubewust wonen
Bij een nieuwbouwwoning ben je verzekerd van zaken als dubbelglas, goede isolatie en andere energiezuinige maatregelen. Die worden namelijk vaak automatisch doorgevoerd. De woning voldoet ook aan alle milieueisen. Gunstig voor je energierekening! 

nummer05Vrij op naam kopen
Een woning kopen kost je meer dan alleen de koopprijs. Je betaalt ook bijkomende kosten. Bij een bestaande woning zijn dat de kosten koper. Nieuwbouw koop je vrij op naam. Anders dan bij bestaande bouw betaal je geen overdrachtskosten, taxatiekosten en makelaarskosten. Je betaalt wel advies- en afsluitkosten voor de hypotheek en notariskosten voor de hypotheekakte

nummer06Garantie
De aannemer is na oplevering nog aansprakelijk voor (verborgen) gebreken. Hoe lang, is afhankelijk van je contract en de algemene voorwaarden. Naast de aansprakelijkheidstermijnen die in de algemene voorwaarden of het contract staan, kan een garantieregeling van toepassing zijn. Bijvoorbeeld de Woningborg Garantie- en waarborgregeling

Wat zeggen klanten over ons Bel me terug!