Waarom Hertog Makelaars inschakelen bij verkoop?

nummer01Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk
Elke succesvolle verkoop begint met een goede presentatie. Doen waar je goed in bent, daarom werken we samen met professionals voor de foto’s en interactieve plattegronden die kopers of huurders een meer dan positieve indruk meegeven.

Op Funda zorgen we altijd voor een uitgebreide presentatie met onder andere (360 graden) foto’s, brochure en interactieve plattegrond voor een optimale ranking.

nummer02Elk huis of bedrijfspand is uniek
Omdat voor ons elk huis of bedrijfspand uniek is, zoeken we altijd naar de beste marketing en presentatie om de juiste koper of huurder te vinden.

nummer03Digitaal flyeren
Naast de inzet van ons netwerk, zullen we uiteraard digitaal netwerken op diverse social mediaplatformen en zorgen dat uw woning of bedrijfspand opvalt en onder de aandacht blijft.

nummer04Klantenintranet
Wij laten zien wat we doen. Elke klant krijgt toegang tot zijn of haar eigen klantenintranet. Hier vindt u naast bezichtigingsverslagen en afspraken ook bezoekersstatistieken van uw woning. Voordat we de verkoop of verhuur definitief opstarten kunt u vooraf de tekst, kenmerken en foto’s controleren en vult u de vragenlijst en de lijst van zaken in. Dit gaat allemaal digitaal. Nadat u ons de goedkeuring heeft gegeven kan de woning worden aangemeld. Gaan we van start!

nummer05Veiligheid, zekerheid en risicobeperking
Hertog Makelaars zorgt dat de juridische zaken goed worden geregeld (denk aan de koopakte, maar ook erfdienstbaarheden, milieu en het bestemmingsplan).

nummer06Onderhandelen en een hogere verkoopsom
Onderhandelen moet je leren én durven. Hertog Makelaars heeft de ervaring om het onderste uit de kan te halen, zodat u altijd de hoogste koopsom behaalt die onder die omstandigheden mogelijk is.

nummer07Tijdwinst en gemak
Hertog Makelaars neemt u werk uit handen. Wij doen de juiste dingen op het juiste moment.

nummer08Snellere verkoop
Hertog Makelaars weet hoe je de verkoop het beste aanpakt. Door doelgericht te werken behaalt u sneller resultaat.

nummer09Begeleiding bij het hele verkoopproces
Hertog Makelaars treedt alleen voor u op. Wij weten hoe je de verkoop aanpakt en wat de volgende stap moet zijn. Een veilig aanspreekpunt, zowel tijdens het verkoopproces als daarna. Door die begeleiding krijgt u meer rust om de verkoop te doen.

Wat zeggen klanten over ons Gratis waardebepaling?