Waarom Hertog Makelaars inhuren bij aankoop?

nummer01Veiligheid, zekerheid en risicobeperking
Hertog Makelaars beoordeelt de woning op bouwkundige problemen. Verder zorgen wij dat de juridische zaken goed worden geregeld (denk aan de koopakte, maar ook erfdienstbaarheden en het bestemmingsplan). Kennis van de omgeving zorgt dat er geen onverwachte milieuproblemen (zoals bodemverontreiniging) opduiken.

nummer02Onderhandelen en een lagere koopsom
Onderhandelen moet je leren én durven. Hertog Makelaars heeft de ervaring om het onderste uit de kan te halen, zodat u altijd de laagste koopsom betaalt die onder die omstandigheden mogelijk is.

nummer03Tijdwinst en gemak
Hertog Makelaars neemt u werk uit handen. Wij doen de juiste dingen op het juiste moment.

nummer04Snellere koop
Hertog Makelaars weet hoe je de koop het beste aanpakt. Door doelgericht te werken behaalt u sneller resultaat.

nummer05Meer panden om uit te kiezen
Funda geeft een prima inzicht in welke huizen te koop staan. Maar dat heeft tot gevolg dat iedereen reageert op juist die éne leuke woning. Hertog Makelaars helpt met kiezen, wijst u op het huis dat anderen over het hoofd zien en weet uit eigen informatie net even eerder welke huizen binnenkort in verkoop komen.

nummer06Klantenintranet
Wij laten zien wat we doen. Elke klant krijgt toegang tot zijn of haar eigen klantenintranet. Hier vindt u naast het aanbod ook afspraken en berichten. Elke dag, als er aanbod is dat aan uw wensen voldoet, ontvangt u van ons het aanbod in uw klantenintranet.

nummer07Begeleiding bij het hele aankoopproces
Hertog Makelaars treedt alleen voor u op. Wij weten hoe je de koop aanpakt en wat de volgende stap moet zijn.
Een veilig aanspreekpunt, zowel tijdens het koopproces als daarna. Door die begeleiding krijgt u meer rust om de koop te doen.

nummer08Kennis van onroerend goed en meer
Hertog Makelaars kent de regio Haarlem en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het gebied. Bijvoorbeeld: Waar wordt er in de toekomst gebouwd? Wellicht wel op een locatie waar u graag zou willen wonen.

Lees hier ook de 10 meest gestelde vragen over de aankoopmakelaar.

Meer weten?
Vul ons contactformulier in en u hoort van ons. Dezelfde dag nog.

Bel mij terug