ONS KANTOOR

Wie zijn wij

Wij zijn Hertog Makelaars

Een makelaar die altijd daar is!

Hertog Makelaars is een modern en full-service NVM kantoor met Haarlem als thuisbasis. Of het nu gaat om een bedrijfspand of woning, bestaande bouw of nieuwbouw, wij vinden altijd de ideale koper of onderdak.

Wij hebben er bewust voor gekozen om klein te blijven, zodat onze persoonlijke aanpak gegarandeerd blijft.

Ons netwerk is immens, en dat delen we graag met onze klanten. Wij werken samen met de allerbeste lokale professionals, die bijvoorbeeld graag adviseren over de bouwkundige staat van een pand, of over de financiële haalbaarheid. En als er iemand weet wie het neusje van de zalm is onder de verhuisbedrijven, of de aannemers, zijn wij het wel. Ons adresboek is uw adresboek!

Referenties

01.

Woning

Elke zoekopdracht en elke woning is voor ons uniek!

02.

Bedrijfsruimte

Wij zorgen dat u kunt blijven ondernemen!

03.

Taxaties

Objecten weten wij op waarde te schatten!

04.

Consultancy

Wij adviseren niet, wij coachen!

U betaalt ons pas als wij gepresteerd hebben. No-cure-no pay. Eigenlijk niet meer dan logisch. Vinden we zelf ook fijn, het houdt ons scherp. ‘Intrekkingskosten’? Hebben we wel eens van gehoord ja. Maar daar doen wij niet aan. Past niet bij ons gevoel over vertrouwen en samenwerken.

Onze werkwijze? Laten we ook graag zien – één belletje, een appje, een mailtje en u heeft ons waar u ons hebben wilt. Binnen no-time, bij ons op kantoor, of bij u aan de eettafel.

PORTFOLIO

Een indruk van onze opdrachten

TESTIMONALS

Wat onze klanten zeggen

Ons team

Gekwalificeerde medewerkers
Libardo Hertog - Hertog Makelaars

Libardo Hertog RM/RT

Makelaar-Taxateur Wonen & BOG

E: libardo@hertogmakelaars.nl
T: 06-514 00 333

Libardo Hertog

“Creatief, ondernemen, innoveren, persoonlijk en vooral plezier hebben in wat je doet zijn mijn dagelijkse uitdagingen.

Bij Hertog Makelaars houd ik mij dagelijks bezig om een positieve bijdrage te leveren om vraag en aanbod van woningen / commercieel vastgoed als beste bij elkaar te brengen”

Door mijn meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Woningen, Commercieel vastgoed, Nieuwbouw, Taxaties en Consultancy zorg ik ervoor dat ik de mijn klanten optimaal en actueel van dienst kan zijn, en meer. Kortom “Altijd daar!”.

Amber Stoel - Hertog Makelaars

Amber Stoel

Office manager / Assistent-makelaar

E: info@hertogmakelaars.nl
T: 023 – 747 0002

“Met Haarlemse roots voel ik me in Zuid-Kennemerland als een vis in het water. Ideaal als een klant net even iets meer wil weten over een buurt of voorzieningen.

Als eerste aanspreekpunt zorg ik er voor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt, maar als het even kan ook voor de schermen. Met meer dan 5 jaar ervaring in de makelaardij en de afrondende fase met mijn opleiding als kandidaat-makelaar leid ik u ook graag rond bij bezichtigingen..

Kortom “Altijd daar!”.