Vacature Makelaar

Wij hebben een vacature! Ben jij de (kandidaat) makelaar die gewend is om altijd daar te zijn, daar om echt (markt)waarde voor de klant toe te voegen? Ken jij de weg in Haarlem en omgeving? Weet je van aanpakken en ben je creatief en klantgericht? Grijp dan nu deze kans! Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe collega.

Hertog Makelaars is een jong en groeiend makelaarskantoor met uiteenlopende opdrachtgevers. Bij Hertog Makelaars kom je te werken in een klein team met humor en ervaring. Wij ontzorgen het verhuizen door altijd daar te zijn. Dat doen we door écht persoonlijk contact en een hoge service in dienstverlenen.

We dagen je elke dag uit met plezier het beste uit jezelf te halen en je te ontwikkelen tot een ervaren professional met passie voor het vak, dit uitstraalt naar de klanten en daarmee het verhuizen tot een positieve beleving maakt.

Wat wij van jou verwachten

Wij verwachten van onze nieuwe collega een gezonde dosis initiatief en uitstekende communicatieve, creatieve, commerciële en administratieve vaardigheden. We vinden het ook belangrijk dat je bereid bent net dat stapje extra te zetten en te denken. We gaan bij Hertog Makelaars voor het optimale resultaat voor onze klanten en daarin speel jij een zeer belangrijke rol. Je bent geïnteresseerd in je collega’s, denkt graag mee met uitdagende vraagstukken en neemt ook zelf initiatieven. Op die manier ontwikkelen we ons samen tot een sterke speler op de Haarlemse vastgoedmarkt. Vanzelfsprekend beschik jij over relevante werkervaring en ben je in het bezit van je (K)RMT-certificering en rijbewijs.

Wat hebben wij te bieden?

Een plek in een klein en jong team waarin je veel kunt leren en waarin zeker ook de ruimte is om met eigen ideeën te komen (stimuleren we juist!). Een marktconform salaris en voldoende doorgroeimogelijkheden. Verder hechten wij waarde aan een informele werksfeer waarbij iedereen zichzelf kan zijn en daardoor ook het uiterste uit zichzelf kan halen.

Spreekt bovenstaande vacature je aan? En heb je het gevoel dat je helemaal in het profiel past? Reageer dan direct!

Bij vragen over de functie of over Hertog Makelaars kun je contact opnemen met
Libardo Hertog via
 023-747 000 2 of libardo@hertogmakelaars.nl.