Hertog Makelaars - welke makelaar kies jij

No Cure No Pay

Misschien wel één van de eerlijkste manieren om je diensten aan te bieden, is om alleen af te laten rekenen als de deal is gemaakt. Precies dat is waar Libardo, van makelaars- kantoor Hertog, voor staat: ‘In een concur- rentie gedreven markt als die van de makelaars, moet je sterk in je schoenen staan. Ik weet dat ik oprecht het uiterste doe om een woning te verkopen of iets aan te kopen en dan is het wel zo eerlijk en transparant als ik aangeef dat ik alleen een rekening stuur als het ook gelukt is. Het is geen marketingstunt, het houdt me gewoon scherp en snel. Je kunt me niet snel verwijten dat ik een luie makelaar ben en dit is de eerlijkste manier om dat duidelijk te maken.

Blijf jong

Een goeie makelaar heeft uiteraard ervaring nodig en dat heeft tijd nodig. Libardo zoekt de juiste balans tussen die ervaring en het vasthouden van een jonge geest: ‘Natuurlijk heb ik in de loop der jaren mijn sporen verdiend in de makelaarswereld. Ik ben inmiddels betrokken bij de verkoop van een aantal mooie en prestigieuze nieuwbouwprojecten van HBB, zoals Raaks III en Gonnet langs het spoor in Haarlem. Bij die projecten word ik juist ingezet om mijn originaliteit en onbevangen manier van denken. En wat ik voor die grote projecten doe, doe ik ook voor de particulier. Het houdt me ondanks mijn ervaring jong van geest.’ Dat Hertog jong wil blijven blijkt ook wel uit het aantrekken van Jynthe Wiering, die vanuit de horeca de makelaardij binnenstroomt: ‘Ik ben druk bezig mijn KRMT-diploma te halen en ben al dagelijks bezig met het makelaarsvak. Ik kan er al mijn positiviteit en servicegerichtheid in kwijt.’