Gonnet 24 Haarlem - nieuwbouw

Zaterdag 31 oktober jl. is de inschrijving voor nieuwbouwproject Gonnet 24 te Haarlem van start gegaan. Via de brochure, de prijslijst en de website informeren wij alvast over de verschillende woningtypes en hun kenmerken in Gonnet 24. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de verkooptekeningen en de technische omschrijving.

De inschrijving voor een woning van uw voorkeur is via de website van start gegaan. Iedere inschrijver maakt evenveel kans en wordt middels nieuwsbrieven op de hoogte gehouden. Vanaf maandag 2 november jl. is de brochure, zonder afspraak, ook af te halen bij ons kantoor aan de A. Hofmanweg 5A te Haarlem (Crown Business Center).

Bent u geïnteresseerd in een Special, een Penthouse of een Urban Villa? Neem dan contact op met ons kantoor voor meer informatie over het verkoopproces.

In december worden de eerste woningen toegewezen, waarna de verkoopgesprekken zullen worden opgestart. U heeft dus alle tijd om u te oriënteren en te informeren. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op via nieuwbouw@hertogmakelaars.nl

Uiteraard kunt u ons altijd bellen als u vragen heeft.