Afspraak maken met Hertog Makelaars

De Haarlemse huizenmarkt heeft zich de afgelopen anderhalf jaar getransformeerd naar een ware verkopersmarkt. Er is zelf sprake van het ‘droogkoken’ van de markt. O.a. de historisch lage rente en herstellende economie zorgen ervoor dat meer dan de helft van de woningen en appartementen tegenwoordig boven de vraagprijs worden verkocht.

Voor verkopers fijn, zeker als je woning jaren onder water heeft gestaan en verkopen niet eens mogelijk was. Minder leuk voor kopers die opzoek zijn naar een geschikte woning.

Maar ook verkopers hebben last van de overspannen Haarlemse Huizenmarkt. Waar ga je naartoe als er geen woningen zijn? Je wilt immers niet op straat komen te staan.

Veel kopers zijn geneigd steeds meer risico te nemen bij het kopen van een woning. Niet alleen zijn kopers bereidt (te) veel te betalen voor een woning, maar ook wordt vaak een bouwkundige keuring achterwegen gelaten om het voor de verkoper interessanter te maken. Verbouwen zit er niet meer in, het geld is opgegaan in de uiteindelijke koopsom.

Juist nu is een makelaar bij aankoop van toegevoegde waarde om soms te zeggen: “dit huis moet je niet doen” of bouwkundige gebreken snel te signaleren. Verhuizen moet financieel veilig, daar hebben we de beste lokale professionals voor, maar vooral leuk zijn. Hertog Makelaars, met meer dan 15 jaar ervaring, heeft al veel verhuizingen mogen begeleiden. Als ‘verhuiscoach’ houden wij nauwgezet alle ontwikkelingen op de Haarlemse Huizenmarkt in de gaten, houden ons kennis op peil, maar weten wij als geen ander wat verhuizen betekent.

Hertog Makelaars treedt alleen voor u op. Wij weten hoe je de koop aanpakt en wat de volgende stap moet zijn. Een veilig aanspreekpunt, zowel tijdens het koopproces als daarna. Door die begeleiding krijgt u meer rust om de koop te doen.

Proberen? Nodig – naast ons – nog 3 andere makelaars uit en ervaar direct het verschil. Daar waar het u het beste uitkomt. Mag bij ons op kantoor, maar het liefste bij u thuis zodat wij een nog beter gevoel krijgen bij uw woonwensen.

Maak gelijk een afspraak.