Het vinden van een huis is nog steeds niet moeilijk, het vinden van een leuk huis (wat niet te koop staat) wel. Om een idee te geven in 2016 stonden in Zuid-Kennemerland ca. 1450 woning te koop. In 2015 waren dat er nog ruim 2300 woningen. Nu zijn dat er nog maar ca. 560 in dezelfde periode. Het droogkoken van de regionale woningmarkt zien wij dan ook als een positieve uitdaging, iets wat er niet is moet je creëren. Wij kunnen nog steeds waarde toevoegen voor onze klanten, daar waar het gaat om het vinden en daadwerkelijk kopen van een woning.

Wij zijn constant opzoek naar nieuwe mogelijkheden om onze kandidaat-kopers in contact te brengen met de (zwevende) verkoper. Bijvoorbeeld een persoonlijke en gerichte mailing, een unieke actie of de inzet van ons netwerk geven (zwevende) verkopers een kans om te kijken hoe de belangstelling voor de mogelijk te verkopen woning is. Vervolgens hebben onze kandidaat-kopers de rust, zonder marktdruk, om tot koop over te gaan. Wij hebben door deze aanpak al enkele ‘stille’ aankopen mogen begeleiden, ontzettend leuk!

De gekte op de woningmarkt neemt af, dat snappen we wel. Woningzoekenden geven het op, de ideale woning is er niet of bieden heeft toch geen zin. Wij inspireren onze klanten om just door te gaan waar anderen stoppen, goed met ons samen te werken en daar te zijn om op het juist moment toe te slaan.

Kom gerust eens langs bij ons op kantoor voor een kop koffie of maak een vrijblijvende afspraak, komen we eventueel bij jou langs. Wij leggen graag uit welke waarde wij in jouw geval kunnen toevoegen.

Bel mij terug