nog-een-keer-waarom-hertog

Nog een keer: waarom?

Vertel nog eens, dan: waarom Hertog Makelaars?

“Nou simpel: wij hebben het woord ‘no-nonsense’ zo’n beetje uitgevonden. Ingewikkeld doen is nergens voor nodig. Kost alleen maar geld, tijd en onnodige energie. Vakkennis – ook zoiets waarin we ons positief onderscheiden. De regionale vastgoedmarkt staat bij ons 24 uur per dag scherp op de radar. Iets met een broekzak. Wij zetten niks te koop – we verkópen!”

“Of wij ook ‘kernwaarden’ hebben, vraagt u? Jawel. Die staan in ons businessplan. U kent ze vast wel. Woorden als: ‘kwaliteit’, ‘betrouwbaarheid’, ‘betrokken’ en ‘ondernemend’. Alleen… wij schrijven ze niet alleen op. We leven er ook naar. We geven het inhoud. En oh, wacht – ‘persoonlijk’, die vergaten we nog in de opsomming. Laten we ook graag zien – één belletje, een appje, een mailtje en u heeft ons waar u ons hebben wilt. Binnen no-time, bij u op kantoor, aan de eettafel, op de stoep.

Meer nog?
“Jazeker. Hertog Makelaars Haarlem is één van de weinige makelaars die durft te werken op basis van ‘no cure-no pay’. U betaalt ons pas als wij gepresteerd hebben. Eigenlijk niet meer dan logisch. Vinden we zelf ook fijn, het houdt ons scherp. ‘Intrekkingskosten’? Hebben we wel eens van gehoord ja. Maar daar doen wij niet aan. Past niet bij ons gevoel over vertrouwen en samenwerken.”

Full-service makelaar

“En het houdt nog niet op, hoor. ‘Full-service’ bijvoorbeeld, is ook zo’n term die we liever waarmaken dan hem alleen maar noemen. Onze service stopt niet bij de aan- of verkoop van een huis of bedrijfspand. Wij denken altijd mee. Liefst in mogelijkheden. Zo zien we in één oogopslag bijvoorbeeld hoe met een kleine aanpassing de gewenste werkkamer wél gecreëerd kan worden. En of een pand op een bepaalde locatie uw investering wel echt waard is.”

“Ons netwerk is immens, en dat delen we graag met onze klanten. Wij werken samen met de allerbeste lokale professionals. Die u graag adviseren over de bouwkundige staat van een pand, of over de financiën. En als er iemand weet wie het neusje van de zalm is onder de verhuisbedrijven, of de aannemers, zijn wij het wel. Ons adresboek is uw adresboek!”

Kleine lettertjes?
“Hebben we ook niet. Of het moeten deze zijn: Hertog Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. (NVM), De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. De NVM bestaat sinds 1898. Hertog Makelaars is lid van de vakgroepen Wonen en Business.”

Meer weten?
Vul ons contactformulier in en u hoort van ons. Dezelfde dag nog.

Bel mij terug