Verkocht

Contact of bezichtiging?

Libardo Hertog Makelaar
Bel mij terug

Over dit nieuwbouwproject

PROGNOSE OPLEVERNG 1e Kwartaal 2022!

De Drie Heren: drie riante herenhuizen in centrum Haarlem

Drie riante herenhuizen in het historische centrum van Haarlem, met een dakterras en de mogelijkheid om wonen en werken te combineren. Het gaat om woningen van circa 212 tot ongeveer 226 vierkante meter, met een flexibele indeling.

De bouw van De Drie Heren, als onderdeel van nieuwbouwproject Raaks III, is in volle gang. De prognose is dat de woningen de 1e helft van 2022 kunnen worden opgeleverd, dat betekent dat u hier ongeveer over een jaar zou kunnen wonen (en werken).

De Drie Heren: statige nieuwbouw met de sfeer van toen, in centrum Haarlem

De drie nieuwe herenhuizen verrijzen aan de statige Wilhelminastraat. De architectuur sluit fraai aan bij de uitstraling van de huidige bebouwing. De witte sierlijsten van de aanpalende woningen worden bijvoorbeeld in de nieuwe gevels doorgezet. De herenhuizen hebben beneden de mogelijkheid van een hoge werkruimte, op de eerste verdieping is ruimte voor drie of vier slaapkamers, terwijl de bovenste verdieping een ruime woonkamer (met open keuken) en een dakterras heeft. Maar je kunt ook kiezen voor een andere indeling, met bijvoorbeeld wonen op de begane grond. Verder behoort een tweede badkamer of tweede keuken tot de mogelijkheden. De woningen hebben een inpandige fietsenberging. En de woningen zijn energiezuinig door de toepassing van zonnepanelen en een warmtepomp voor de energieopwekking. De prijzen beginnen bij 1.029.500,- euro (v.o.n.).

Wonen in Haarlem, nabij winkels, restaurants, cultuur en het strand

Je woont in De Drie Heren echt in het centrum van Haarlem, op een steenworp afstand van De Grote Markt. Met haar grachten en vele historische gevels heeft Haarlem wel iets weg van Amsterdam. Toch voelt de stad rustiger en meer dorps aan. Bijzonder: er zijn in Haarlem meer restaurantjes dan dagen in het jaar. Je kunt letterlijk elke dag een ander restaurantje uitproberen. Behalve culinair kun je ook cultureel je hart ophalen. Op loopafstand liggen namelijk de Stadsschouwburg, het Concertgebouw en de Toneelschuur. Verder vind je in Haarlem talrijke bijzondere winkels. Nog meer ontspanning: met de fiets ben je in een halfuur op het strand. En zodra er ook maar een beetje zon is, gaan in Haarlem de terrassen open en zie je mensen genieten van het mooie weer. Ook het strand is op korte fietsafstand bereikbaar. Haarlem heeft twee treinstations en is uitstekend bereikbaar vanuit Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

Maak een afspraak met de makelaar en laat u inspireren naar de woon- en/of werkmogelijkheden in hartje Haarlem. Informeer tevens naar de beperkte mogelijkheid voor een bezoek op de bouwplaats of een oriënterend gesprek met een binnenhuisarchitecte.

KENMERKEN HERENHUIZEN
• Circa 212 m2 tot circa 226 m2 woonoppervlak;
• Buitenruimte: circa 19 m2 tot 21 m2;
• Berging inclusief warmtepomp, ventilatie en wasmachine/drogeropstelling;
• Inpandige fietsenberging;
• Flexibele indelingsmogelijkheid (o.a. mogelijkheid van werken aan huis of extra badkamer);
• Informeer naar uw woon en/of werkmogelijkheden!

Foto's

Hoofdfoto
Foto 8
Foto 6
Foto 7
Foto 3
Foto 4
Foto
Foto 2
Foto 5
Hoofdfoto
Foto 8
Foto 6
Foto 7
Foto 3
Foto 4
Foto
Foto 2
Foto 5

Bouwtypes

Verkocht

De drie heren – hoek

DE DRIE HEREN - VERKOOP GESTART! wonen en/of werken onder één dak Deze herenhuizen aan...

  • Aantal kamers: 1
  • Woonoppervlakte: 213 m2
  • Perceel: 80 m2
  • Prijs: € 1.029.500,-

Kaart

Street View