Aanbod nieuwbouw

Naast bestaande bouw heeft Hertog Makelaars jarenlange ervaring bij de advisering en verkoopbegeleiding van diverse nieuwbouwprojecten in Haarlem e.o. Hieronder actuele projecten.

Herenhuizen in hartje Haarlem! - Bouw gestart

De 3 Heren – Haarlem-Centrum

3 herenhuizen van ca. 213 – 227 m2. Duurzaam; in de 3 heren worden energiezuinige, gasloze en duurzame woningen gerealiseerd die gebruik maken van bodemenergie en het dak wordt voorzien van zonnepanelen.

Stadstuin; de gemeente is straks eigenaar maar de nieuwe bewoners en tuinliefhebbers uit de directe omgeving worden uitgenodigd om te tuinieren in de Boere’hof.

De 3 Heren is onderdeel van het nieuwbouwproject Raaks 3 dat wordt ontwikkeld en gebouwd door de HBB groep uit Heemstede.

Verkoop van start!

Houd me op de hoogte!

3 herenhuizen

ca. 213 – 227 m2

Laatste appartementen te koop! - Bouw gestart

RAAKS 3 – Haarlem-Centrum (fase 1)

Er komen 2 woonblokken genaamd De Veste en De Lantaarn

27 appartementen van 51 m2 tot 134 m2. Duurzaam; in Raaks 3 worden energiezuinige, gasloze en duurzame appartementen gerealiseerd die gebruik maken van bodemenergie en het dak wordt voorzien van zonnepanelen.

Stadstuin; de gemeente is straks eigenaar maar de nieuwe bewoners en tuinliefhebbers uit de directe omgeving worden uitgenodigd om te tuinieren in de Boere’hof.

Het nieuwbouwproject Raaks 3 wordt ontwikkeld en gebouwd door de HBB groep uit Heemstede.

De inschrijving van nieuwbouwproject Raaks 3 is inmiddels gesloten, maar wij houden u graag op de hoogte voor de laatste appartementen!

Bel me terug!

Stadstuin

27 appartementen

ca. 51 – 134 m2

Locatie RAAKS 3 & De Drie Heren

 

Waarom nieuwbouw?

nummer01Zelf de indeling bepalen
In een nieuwbouwwoning heb je als koper de vrije hand. Met een beetje geluk mag je zelf bepalen hoe je de woning indeelt. Waar komt de keuken en waar komt dan de vaatwasser in de keuken? Vaak is er een lijst met standaardopties voor de indeling en de materialen. Wil je iets anders, dan kies je voor meerwerk.

nummer02Inrichten naar jouw smaak
Ook de look and feel van de badkamer en keuken kun je zelf bepalen, leuk! Je zit niet vast aan de oranje jaren zeventig keuken of de azuurblauwe badkamertegeltjes van vorige bewoners. Houd er wel rekening mee dat je dit wel moet kunnen betalen. Vaak kun je de kosten hiervoor (gedeeltelijk) meefinancieren in je hypotheek

nummer03Moderne bedrading en leidingen
Je hoeft je geen zorgen te maken over oude bedrading of loden leidingen. In je nieuwbouwwoning zijn ook deze aspecten nieuw. Ze voldoen in ieder geval aan de laatste veiligheidseisen, wel zo ’n fijn idee toch?

nummer04Energiezuinig en milieubewust wonen
Bij een nieuwbouwwoning ben je verzekerd van zaken als dubbelglas, goede isolatie en andere energiezuinige maatregelen. Die worden namelijk vaak automatisch doorgevoerd. De woning voldoet ook aan alle milieueisen. Gunstig voor je energierekening! 

nummer05Vrij op naam kopen
Een woning kopen kost je meer dan alleen de koopprijs. Je betaalt ook bijkomende kosten. Bij een bestaande woning zijn dat de kosten koper. Nieuwbouw koop je vrij op naam. Anders dan bij bestaande bouw betaal je geen overdrachtskosten, taxatiekosten en makelaarskosten. Je betaalt wel advies- en afsluitkosten voor de hypotheek en notariskosten voor de hypotheekakte

nummer06Garantie
De aannemer is na oplevering nog aansprakelijk voor (verborgen) gebreken. Hoe lang, is afhankelijk van je contract en de algemene voorwaarden. Naast de aansprakelijkheidstermijnen die in de algemene voorwaarden of het contract staan, kan een garantieregeling van toepassing zijn. Bijvoorbeeld de Woningborg Garantie- en waarborgregeling

Wat zeggen klanten over ons Bel me terug!